Marit over Pineal Gold Dennen Pollen Tinctuur

0 Comments

Oké! Jeetje! Hier ben ik dan : Marit (39) – Persoonlijk begeleider gehandicaptenzorg

De Dennen Pollen tinctuur kwam op mijn pad door de groep mensen waarmee ik omga in het Urban Earthship in Alkmaar. Dit gebouw is een informatie centrum voor kritische denkers. Deze mensen zijn allemaal op hun eigen manier bezig met ontdekken hoe we beter en gezonder kunnen leven en dit samen te creëren.
Aangezien Cees en Simon mij veel konden vertellen welke voordelen ik zou gaan ervaren raakte ik nieuwsgierig en wilde het gaan proberen.
Ik gebruik deze tinctuur met een pipetje, daarmee druppel ik direct onder de tong.

Op het moment gebruik ik het dagelijks, meestal 3 druppels 3 keer per dag. Soms neem ik iets meer om scherper te zijn. De smaakbeleving is aangenaam. Kan het niet echt goed omschrijven als iets wat erop lijkt.

Na inname merk ik dat ik scherper word in mijn hoofd en dingen beter kan categoriseren waardoor ik rustiger ben en beter kan nadenken.
Verder merk ik dat mijn hormoonhuishouding eindelijk in balans is gekomen.
Al vanaf mijn eerste menstruatie had ik behoorlijk veel klachten rondom de periode en in de periode zelf. Migraine, emotioneel, opvliegend, ernstige buikkrampen, rugklachten wat resulteerde in 3 dagen bij start van de menstruatie niets meer kunnen behalve in bed liggen. Dat is verdwenen. Natuurlijk merk ik er nog wel wat van maar in vele mindere mate en niet storend. Verder merk ik dat mijn intuïtie op volle toeren draait en kan situaties van te voren inschatten, ook voel ik mensen beter aan. Dat kon ik altijd al maar het is nu anders en duidelijker. Mijn concentratievermogen is verbeterd en mijn ogen zijn scherper geworden.
Ik ben zeer tevreden over het resultaat van het tinctuur, het heeft op vele vlakken mijn leven verbeterd.

Een aantal mensen heb ik aangeraden om dit te gaan gebruiken waarvan ik dacht dat ze er baat bij zouden hebben. Allen geven aan heel blij ermee te zijn en krijg gelijksoortige verhalen van ze terug.
Op het moment heb ik verder geen op of aanmerkingen behalve dat ik hier heel dankbaar voor ben.

Groetjes, Marit